SALG 26%

Elemis Limited Edition Pro-Collagen Marine Cream 100ml Supersize

kr 2.438,00 kr 1.799,00

100ml

Pro Collagen Marine Cream er den ultimate anti-age kremen og en av ELEMIS sine bestselgere. Den er klinisk bevist* å synlig redusere fine linjer og rynker, samtidig som den ultralette gelékremen tilfører fuktighet på dypet.

Limited edition 100ml, DOBBEL STØRRELSE!!

 

På lagerShare

ELEMIS er stolte over at for 20. år på rad være med og støtte den viktige forskningen rundt brystkreft, og i år består kampanjen av en spesialdesignet Pro Collagen Marine Cream i 100 ml. Den rosa limited edition forpakningen er vakker å ha stående fremme, samtidig som den meningsfylte kampanjen støtter en god sak til et fordelaktig pris.

Pro Collagen Marine Cream er den ultimate anti-age kremen og en av ELEMIS sine bestselgere. Den er klinisk bevist* å synlig redusere fine linjer og rynker, samtidig som den ultralette gelékremen tilfører fuktighet på dypet. Kremen inneholder kraftfulle marine og plantebaserte aktive ingredienser som forbedrer fasthet og elastisitet for et strålende og ungdommelig resultat.

Uavhengig av salget av dette produktet garanterer ELEMIS å donere minst 25 000 £ til organisasjonen Breast Cancer Now og 25 000 $ til organisasjonen The Pink Agenda.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elemis Limited Edition Pro-Collagen Marine Cream 100ml Supersize”