SALG 45%

Elemis Hydrating Beauty Secrets vårsalg

kr 1.092,00 kr 599,00

Komplett hudpleiekit som passer alle aldre og hudtyper. Perfekt i gave eller om du ønsker å teste flere produkter i serien.

Inneholder:

Cleansing Micellar Water 50ml

Pro-radiance Cream Cleanser 30ml

Hydra-Boost Day Cream 50ml (full str)

Peptide Night Recovery Cream-Oil 10ml

På lager


Kategorier , , Brand:


Share

Cleansing Micellar Water 50ml

Dette oppfriskende og klargjørende Micellar Water vil raskt og effektivt rense huden for dagens opphopning av
forurensning, smuss og makeup. Konsistensen på Micellar Water er veldig tett opp til en toner/lotion, men må ikke forveksles med en slik, da Micellar Water har kraftige rensende egenskaper, noe toner/lotion ikke har. Micellar har egenskaper som tiltrekker seg smuss, forurensning, oljer og urenheter uten å tørke ut huden. Dette er
perfekt for en rask og effektiv daglig rens. Huden blir klar, ren og strålende frisk!

Pro-radiance Cream Cleanser 30ml

Pro-Radiance Cream Cleanser er en luksuriøs dyptrensende krem som bidrar til å fjerne smuss, støv og makeup samt beskytte huden mot daglige forurensende stoffer som kan gjøre huden matt. Vitenskapelig formulert med hudbeskyttende Moringafrø peptid, balanserende Karborre, antioksidantrike Noni og Acai frukt.  Essensielle planteekstrakter renser og  gir godt med fuktighet til dehydrert hud. Makeup og daglig forurensing blir forsiktig oppløst og får fram en strålende ungdommelig ansiktshud.

Hydra-Boost Day Cream 50ml

Denne ultra-nærende dagkremen gir kontinuerlig fuktighet og bidrar til å berolige normal til tørr hud. Hyaluronsyre binder vesentlig fuktighet, mens Salturtekstrakt og Agurkurtolje bidrar til å styrke hudens naturlige fuktighetsbarriere . Organisk Myrt og vitamin E bidrar også til å beskytte mot skadelige frie radikaler. Huden føles intensivt fuktet, glatt og smidig

Peptide Night Recovery Cream-Oil 10ml

Peptide4 Night Recovery Cream-Oil ble laget etter inspirasjon av kroppens unike indre klokke. Denne ekstraordinære kremoljen bidrar til å støtte hudens naturlige prosesser og synkronisering. Med en blanding av Night Scented Stock Oil (Hornlevkøy), som er svært rik på Omega-3, og Perillafrøolje, med vitamin-E og antioksidanter, blir huden rebalansert og fremstår frisk og med ny fuktighet.  Du våkner opp med en hud som ser sunn og strålende ut.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elemis Hydrating Beauty Secrets vårsalg”