SALG 45%
kr 499,00

Inneholder:

  • Detox Lipo Cleanser, 20 ml
  • Collagen-Peptide Derma Filler Serum, 10 ml
  • Collagen Cream, 15 ml

For deg som er på farten eller ønsker å prøve produktene. Takket være den svært effektive kombinasjonen av aktive ingredienser, sikrer denne anti-age rutinen en strålende, vakker og strammere hud med en ungdommelig glød.

På lagerShare

Inneholder:

Detox Lipo Cleanser, 20 ml

Dyprensende balm med et detox-kompleks for synlig forbedring av porer. Eliminerer urenheter dypt nede i huden med en varmende følelse og beskytter huden mot negative miljøpåvirkninger.

Collagen-Peptide Derma Filler Serum, 10 ml

Lett, hurtigabsorberende serum for daglig bruk. Inneholder et vegansk plantebasert kollagenkompleks, lavmolekylær hyaluronsyre og innovative kollagenpeptider som støtter kollagensyntesen for et mer ungdommelig utseende Etterlater en klarere og fastere hud.

Collagen Cream, 15 ml

En nærende, fuktighetsgivende anti-age krem for ansiktet. Inneholder et tripeptidkompleks som bidrar til å redusere dybden av rynker, forbedreder hudkonturer, gir en jevnere hudtone og forbedrer hudens elastisitet.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Doctor BABOR Collagen Firm & Plump Routine Set”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!