SALG 20%
kr 644,00

50 ml

(Tidligere Babor Skinovage Moisturizing 5.2)

Rikholdig fuktighetskrem for tørr, fettfattig hud som fukter, nærer og beskytter huden. Den perfekte kremen for tørr hud.

Passer for svært tørr hud/fettfattig hud.Share

Tørr hud mangler generelt viktige lipider (fettstoffer) som er avgjørende for å beholde fuktighet i huden. Det er her SKINOVAGE Moist + Lipid Cream kommer inn, og gir ikke-fet, dehydrert hud intens fuktighet, bidrar til å beholde fuktigheten i huden og nærer huden med verdifulle lipider (fettstoffer).

Fordeler

 • Gir intensivt med fuktighet.
 • Bidrar til å beholde fuktigheten i huden.
 • Nærer huden.

Slik bruker du produktet

  1. Påføres ansikt, hals og dekolleté morgen og/eller kveld på et renset ansikt.
  2. Gjerne over serum eller konsentrat. For optimal effekt anbefaler vi Babor Skinovage Moisturizing Serum.

Clean Beauty

 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • Mineralolje fri
 • Paraben-fri
 • PEG-fri
 • Silikonfri

Hovedingredienser

For optimal fuktighetsbalanse i huden, er det aktive ingredienskomplekset til SKINOVAGE Moist + Lipid Cream spesielt formulert for å gi  intensivt med fuktighet til tørr hud. Rødalgeekstrakt stimulerer hudens egen lipid- og ceramidsyntese, noe som er avgjørende for utviklingen av hudens intakte beskyttelsesbarriere. Dette styrker beskyttelsen mot ytre påvirkninger og reduserer transepidermalt vanntap – som et resultat blir fuktighet bedre bevart i huden. Samtidig aktiverer ekstraktet hudens naturlige hyaluronsyresyntese for optimal fuktighetsbalanse. SKINOVAGE kombinerer to smarte aktive ingredienser for å styrke hudens egne beskyttelsesmekanismer og dermed sikre det grunnleggende kravet til hudens helse. Alpine rose ekstrakt støtter, basert på prinsippene om autofagi, fjerning av skadelige avfallsstoffer. I tillegg beskytter den huden mot oksidativt stress og dermed mot for tidlig aldring av huden og bidrar til å forbedre hudens elastisitet. Dette kombineres med et marint polysakkarid, som styrker hudens beskyttende barriere og gjør huden mindre reaktiv og følsom.

Effekten av SKINOVAGE Moist + Lipid Cream forsterkes av sheasmør og squalane avledet av oliven, da de støtter hudbarrieren og dermed forbedrer hudens naturlige beskyttende egenskaper. Beriket med jojobaolje, er den nærende følelsen av kremen intensivert og følelser av tetthet redusert. Videre bidrar sheasmøringrediensen til å styrke hudens beskyttende barriere og dermed i tillegg motvirke transepidermalt vanntap.

Vitamin E, som hudens egen antioksidant, beskytter det beskyttende lipidlaget mot frie radikaler, mens panthenol har en avslappende effekt på huden på grunn av dets hud-beroligende egenskaper.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BABOR Skinovage Moisturizing & Lipid Rich (rik ansiktskrem)”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!