kr 785,00

50 ml

(Tidligere Babor Skinovage Moisturizing 5.1)

Fuktighetskrem som gir intensiv fuktighet og næring. Etterlater huden frisk og myk.

Passer for tørr hud/fettfattig hud.Share

Tørr hud mangler generelt viktige lipider som er avgjørende for å beholde fuktighet i huden. Det er her SKINOVAGE fuktighetskrem kommer inn, da den gir intensivt med fuktighet og verdifulle lipider til ekstremt tørr hud.

Fordeler

 • Tilfører intensivt med fuktighet.
 • Tilfører verdifulle lipider.
 • Reduserer synligheten av tørrhetslinjer.
 • Smidigere hud.
 • Fyldigere hud.

Slik bruker du produktet

 1. Påføres ansikt, hals og dekolleté morgen og/ eller kveld på et renset ansikt.
 2. Gjerne over serum eller konsentrat. For optimal effekt anbefaler vi Babor Skinovage Moisturizing Serum.

Clean Beauty 

 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • Mineralolje fri
 • Paraben-fri
 • PEG-fri
 • Silikonfri

Hovedingredienser

For optimal fuktighetsbalanse i huden, er det aktive ingredienskomplekset i SKINOVAGE fuktighetskrem spesielt formulert for å gi  intensivt med fuktighet til tørr hud. Rødalgeekstrakt stimulerer hudens egen lipid- og ceramidsyntese, noe som er avgjørende for utviklingen av hudens intakte beskyttelsesbarriere. Dette styrker beskyttelsen mot ytre påvirkninger og reduserer transepidermalt vanntap – som et resultat blir fuktighet bedre beholdt i huden. Samtidig aktiverer ekstraktet hudens naturlige hyaluronsyresyntese for optimal fuktighetsbalanse.
SKINOVAGE kombinerer to smarte aktive ingredienser for å styrke hudens egne beskyttelsesmekanismer og dermed sikre det grunnleggende kravet til hudens helse. Alpine rose ekstrakt støtter, basert på prinsippene om autofagi, fjerning av skadelige avfallsstoffer. I tillegg beskytter den huden mot oksidativt stress og dermed mot for tidlig aldring av huden og bidrar til å forbedre hudens elastisitet. Dette kombineres med et marint polysakkarid, som styrker hudens beskyttende barriere og gjør huden mindre reaktiv og følsom.

Hyaluronsyre virker som en ekstra fuktighetsgivende og bindende aktiv ingrediens og forsterker effekten av SKINOVAGE fuktighetskrem. Sheasmør støtter også hudbarrieren og forbedrer hudens naturlige beskyttende egenskaper. Meadowfoamfrøolje og sesamolje intensiverer den nærende følelsen , mens panthenol virker beroligende på huden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BABOR Skinovage Moisturizing Cream”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!