kr 199,00

15 ml

En luksuriøs anti-age ansiktskrem som virker utglattende på rynker og linjer. Kremen passer for moden hud og er effektiv mot alle typer linjer og rynker, som tørrhetslinjer og aldringsrynker.  En personlig liftingopplevelse for huden din som synlig glatter, plumper og gjør den fastere.

Anbefales sammen med BABOR HSR Lifting Serum.Share

En ledende årsak til linjer og rynker er mangel på fuktighet. HSR Lifting Cream inneholder mange aktive ingredienser som gir intensiv, langvarig fuktighet og dermed reduserer rynker forårsaket av dehydrering på en bærekraftig måte. Den spesielt glatte, nærende teksturen er rik på essensielle lipider og absorberes perfekt av huden. For intens fuktighet og en luksuriøs hudpleiefølelse.

Fordeler

  • Gir intensivt med fuktighet.
  • Virker utglattende på linjer og rynker.
  • Effektiv mot tørrhetslinjer og aldringsrynker.
  • Gir en glattere hud.
  • Har en plumpende effekt.
  • Øker elastisiteten i huden.

Slik bruker du produktet 

  1. Påføres morgen og kveld på renset ansikt, hals og dekolleté.
  2. For maksimal effekt bruk kremen i kombinasjon med HSR Lifting Serum.

Hovedingredienser

Seks høyytelses aktive ingredienser som bidrar til å synlig redusere utseendet på alle typer rynker:
1. Beriket med et kompleks av soyaproteiner og naturlige ekstrakter, reduserer det rynker forårsaket av aldersrelatert kollagen og elastin nedbrytning, forsterker vevet og reduserer rynkedybden.
2. Hvite lupinekstrakter myker synlig gravitasjons- og nasolabiale rynker, forbedrer hudens elastisitet og omdefinerer ansiktskonturer.
3. Uttrykkslinjer (for eksempel rynkelinjen) reduseres synlig av et aktivt kompleks bestående av et anti-age peptid og et naturlig glykosid etter bare syv dager. En anti-stress effekt minimerer spenninger i huden for å sikre at huden forblir avslappet.
4. L-carnosin motvirker linjer og rynker forårsaket av glykering av kollagenfibre og stimulerer kollagensyntesen. Det forhindrer UV-indusert skade.
5. Naturlige proteiner fra sedertre nøtter og ginseng støtter kollagensyntesen og forbedrer hudstrukturen. Uttrykksrynker rundt munnen virker synlig myknet.
6. En naturlig avledet oppstandelse plante glukosid bidrar til å bremse dannelsen av nye rynker ved å bekjempe den direkte ved opprinnelsen. Samtidig virker hudtonen jevnere, og utseendet på hyperpigmentering blir myknet.

Denne luksuriøse anti-rynkekremen inneholder også antioksidant vitamin E, panthenol og essensielle lipider i form av sheasmør, mandelolje og mangofrøolje. For øyeblikkelig smidighet og regenerering av huden.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BABOR HSR Lifting Cream REISESTØRRELSE”

#solsidenspa

Kontakt oss

Har du spørsmål, trenger hjelp til å bestille spabehandlinger eller finne det mest passende pakketilbudet for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail eller telefon.
post@solsidenspa.no

Solsiden Spa

Organisasjonsnummer: 985916306

Kjøpsbetingelser

Besøk oss

Avd: Solsiden Kjøpesenter, 2. etg.
7011 Trondheim
t: 73 83 36 00

Avd: Munkegata 56
7011 Trondheim
t:995 08 515

Følg oss

Gavekort

Gi en opplevelse i gave til noen du bryr deg om!