SALG 46%

Matis Réponse Pureté Pore-Perfect + Perfect-Mask + SOS Paste (Purity Cure kit)

kr 1.583,00 kr 859,00

Komplett pleie for fet/kombinert hud. Inneholder ansiktskrem, ansiktsmaske og en SOS paste som kan brukes lokalt på urenheter. Alle produktene kommer i full størrelse og leveres samlet i en lekker gaveeske.

På lagerShare

PORE PERFECT – porereduserende krem 50ml (FULL STR)

Denne dag- og nattkremen gir en matt finish og er ideell for fet og uren hud. Formelen er basert på MatiSystem-teknologien, valgt for sin sebumregulerende virkning, som er kombinert med eplesyre for sin keratolytiske virkning. Resultatet blir en klar og matt hud.

  • Holder huden matt og gir frisk glød
  • Styrker hudens eget forsvarssystem
  • Balanserer talgproduksjonen
  • Fuktighetsgivende

PERFECT MASK CLAY MASK 20ml (FULL STR)

Rensende leirmaske for kombinasjon, fet- og uren hud

Denne masken er formulert med gul leire for å hjelpe til med å kontrollere overskudd av sebum og rengjøre huden uten å tørke den ut. Den både renser og beroliger huden. Den virker poresammentrekkende og huden blir frisk, myk og strålende.

Den har en unik konsistens som ikke tørker ut huden selv om den virker absorberende og mattende på huden. Masken tar hensyn til at denne hudtypen også kan være litt sensitiv og følsom.

SOS PASTE 20ml (FULL STR)

En lett eksfolierende og antiflamatorisk paste som virker absorberende og begrenser produksjonen av talg. Har også en betennelseshemmende og helende effekt. Ideell på kviser, akner og nupper.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Matis Réponse Pureté Pore-Perfect + Perfect-Mask + SOS Paste (Purity Cure kit)”